- 20 gram heekfilet, ontveld en ontgraat
- 25 gram voorgekookte couscous
- 1 tomaat
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 druppels citroensap
- 80 ml gekookt water
-
5 minVoorbereidingstijd
-
15 minBereidingstijd
-
20 minTijd totaal
-
Was de tomaat en dompel hem ongeveer 5 minuten onder in een steelpan met kokend water. Pel de tomaat, verwijder de pitjes en snijd in blokjes.
-
Verwarm 80 ml water. Voeg de in stukjes gesneden heek en de couscous toe. Laat ongeveer 4 minuten koken op een lage temperatuur, zodat de vis uit elkaar valt.
-
Voeg de tomaat, het citroensap, de twee eetlepels water en de olie toe. Mix alles door elkaar.
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.