Kleine Kantonese rijstschotel
Ingrediënten
- 15 gram ongekookte rijst
- 20 gram verse erwten
- 10 gram gekookte ham, ongeveer 1/4 plakje
- 1/2 ei
- 1/3 worteltje
- Olie voor de koekenpan
Utensils
Steelpan, Koekenpan met anti-aanbaklaag
Bereidingswijze
-
Snijd de ham in kleine stukjes.
-
Was en schil het worteltje en snijd in plakjes.
-
Kook de rijst, de erwten en de schijfjes wortel ongeveer 20 minuten in een steelpan met kokend water. Giet af.
-
Klop het ei in een schaal. Bak het ei in een koekenpan met een beetje olie, als een omelet. Snijd in schijfjes.
-
Meng in een schaal de rijst, het worteltje, de erwten, de omelet en de ham. Dien warm op.
Recepten baby
Alle recepten voor je peuter, overzichtelijk op 1 pagina!