- 1 kleine aardappel van ongeveer 100 gram
- 100 gram spinazie
- 1 ei
Steelpan, Mixer, Bakje
-
5 minVoorbereidingstijd
-
40 minBereidingstijd
-
45 minTijd totaal
-
Verwarm de oven voor op 140 graden.
-
Schil en was de aardappel en snijd in kleine blokjes.
-
Kook de in blokjes gesneden aardappel ongeveer 15 minuten in een pan met kokend water.
-
Mix de spinazie, de gekookte aardappel en het hele ei door elkaar.
-
Giet het mengsel in een bakje. Bak ongeveer 25 minuten in de oven.
-
Laat ongeveer 15 minuten staan. Controleer de temperatuur voor je het opdient.
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.