Wortelsoufflé
Ingrediënten
- 130 g wortelen
- 1 eiwit
- 1 eetlepel Crème fraîche
- 1 theelepel geraspte kaas
- 1 klontje boter (invetten)
- 1 theelepel paneermeel
Utensils
Bakje
Bereidingswijze
-
Zet de oven aan op 200 ° C. Kook de wortelen tot ze net een beetje zacht worden. Giet de wortelen af en pureer ze.
-
Meng de gepureerde wortelen met de Crème fraîche.
-
Klop het eiwit stijf en spatel voorzichtig door het mengsel.
-
Vet 2 kleine ovenvaste schaaltjes (9cm in diameter en 5cm diep) in en giet het mengsel erin. Bestrooi het tot slot met wat geraspte kaas en paneermeel.
-
Plaats de schaaltjes in het midden van de oven voor 15 minuten. Laat het een klein beetje afkoelen zodat je kindje zich niet verbrand.
Recepten baby
Alle recepten voor je peuter, overzichtelijk op 1 pagina!