Kalkoen-groentenrisotto
Ingrediënten
- 30 gram kalkoenlapje
- 40 gram ongekookte rijst
- 1 worteltje van ongeveer 50 gram
- 1/2 tomaat van ongeveer 25 gram
- 1 theelepel fijngehakte ui
- 400 ml gekookt water
- 1 theelepel olie
- 1 theelepel crème fraîche
Utensils
Koekenpan met anti-aanbaklaag, Groentenrasp
Bereidingswijze
-
Schil en was het worteltje en snijd in kleine blokjes.
-
Was en pel de tomaat en verwijder de pitjes. Snijd in kleine blokjes.
-
Snijd het kalkoenvlees in kleine blokjes.
-
Verhit een kleine koekenpan en bak de stukjes kalkoen en ui bruin in de olie. Voeg het worteltje en de in blokjes gesneden tomaat toe. Voeg water en rijst toe.
-
Dek af en laat ongeveer 25 minuten op een middelhoog vuur sudderen. Roer af en toe en voeg indien nodig water toe.
-
Dien warm op
Recepten baby
Alle recepten voor je peuter, overzichtelijk op 1 pagina!
Gebruikt product