- 30 gram kalkoenlapje
- 40 gram ongekookte rijst
- 1 worteltje van ongeveer 50 gram
- 1/2 tomaat van ongeveer 25 gram
- 1 theelepel fijngehakte ui
- 400 ml gekookt water
- 1 theelepel olie
- 1 theelepel crème fraîche
Koekenpan met anti-aanbaklaag, Groentenrasp
-
15 minVoorbereidingstijd
-
30 minBereidingstijd
-
45 minTijd totaal
-
Schil en was het worteltje en snijd in kleine blokjes.
-
Was en pel de tomaat en verwijder de pitjes. Snijd in kleine blokjes.
-
Snijd het kalkoenvlees in kleine blokjes.
-
Verhit een kleine koekenpan en bak de stukjes kalkoen en ui bruin in de olie. Voeg het worteltje en de in blokjes gesneden tomaat toe. Voeg water en rijst toe.
-
Dek af en laat ongeveer 25 minuten op een middelhoog vuur sudderen. Roer af en toe en voeg indien nodig water toe.
-
Dien warm op
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.